LATER voor LATER symposium 2017

Op zaterdag 28 oktober 2017 vindt het zesde LATER voor LATER symposium plaats in CORPUS Congress Centre te Oegstgeest.

Het LATER voor LATER symposium wordt sinds 2013 jaarlijks georganiseerd door SKION LATER samen met het Tom Voûte Fonds/KiKa en de VOKK (Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker).

Het symposium is bedoeld voor overlevenden van kinderkanker van 16 jaar en ouder, maar ook partners, ouders en andere betrokkenen zijn welkom (maximaal 2 per persoon). Op het symposium willen we goede, duidelijke informatie geven over mogelijke langetermijneffecten van kinderkanker, SKION LATER en de LATER poliklinieken. Aan het eind van het symposium is er een informeel gedeelte waarin deelnemers persoonlijke vragen kunnen stellen aan LATER-experts en met andere survivors in contact kunnen komen.

Het thema dit jaar is "Leven na kinderkanker". Bekijk hier alvast het programma.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website van de VOKK

Klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan.

Wilt u als SKION-professional het symposium bijwonen? Stuur dan uiterlijk 12 oktober a.s. een mail naar het Centraal Bureau van SKION LATER: cblater@skion.nl.

Het zesde LATER voor LATER symposium wordt financieel mede mogelijk gemaakt door het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, het Tom Voûte Fonds/KiKa, FNO en CORPUS Congress Centre.

Foto Rixt Smit