Aanvragen inlogaccount

U heeft als professional een inlogaccount nodig om toegang te krijgen tot de volgende besloten delen van de website:

SKION community
De SKION community is bedoeld om eenvoudig contact te leggen met collega’s werkzaam binnen de kinderoncologie en aanpalende disciplines. U bent als lid van de SKION community zelf verantwoordelijk voor het aanmaken en up-to-date houden van uw profiel.

Commissies en groepen
Dit besloten deel is uitsluitend bestemd voor leden van de SKION Ziekte- of protocolcommissies, Taak- en Disciplinegroepen, Werkgroepen en de Onderzoekscommissie. U vindt hier ledenlijsten en notulen van vergaderingen.

Onderzoek
De informatie in het besloten deel ‘Onderzoek’ is met name bedoeld voor trialmanagers en (lokale) datamanagers. U vindt hier o.a. procedures, instructies en formulieren met betrekking tot onderzoek in SKION verband.

Als u een inlogaccount aanvraagt krijgt u toegang tot de SKION community. Toegang tot andere besloten delen van de website wordt u verleend op basis van de door u ingevulde functie en reden van inschrijving.

NB 1. Een inlogaccount aanvragen kan alleen met het e-mailadres van uw werk. E-mailadressen met domeinnamen als hotmail.com en gmail.com worden niet geaccepteerd.
NB 2. Als u als co-assistent, ANIOS of AIOS een tijdelijke aanstelling heeft, dient u bij "Reden van inschrijving" de einddatum van die aanstelling en de naam van uw supervisor aan te geven.


Uw gegevens