Cursus basiskennis en -vaardigheden kinderoncologie

Tijdens de cursus ‘Basiskennis en –vaardigheden in de kinderoncologie’ ontvangen beginnende verpleegkundigen de nodige informatie om een vliegende start te maken.

Onderwerpen
Er zijn uiteenlopende onderwerpen in de cursus opgenomen zoals basisprincipes van de kinderoncologie, behandelingen, verpleegkundige handelingen, klinisch redeneren, professionele communicatie, samenwerking rondom kind en ouders en werken in de ketenzorg. De ochtenden omvatten vooral kennis onderwerpen en de middagen oefenen in vaardigheden.

Doelgroep
Verpleegkundigen uit het Prinses Máxima Centrum en de shared care ziekenhuizen, die nog niet de VVKO of de bijscholing ‘Professionals in de kinderoncologie’ volgen of hebben gevolgd.

Data
De cursus bestaat uit twee lesdagen. Dit wordt in 2017 voor de shared care aangeboden op:

  • donderdag 26 oktober en maandag 30 oktober
  • maandag 6 november en donderdag 16 november

Locatie
Hubrecht Instituut
Uppsalalaan 8
3584 CT Utrecht

Kosten
De kosten voor shared care medewerkers voor de cursus Basiskennis en –vaardigheden kinderoncologie bedragen € 190,- voor twee dagen inclusief lunch.

Accreditatie
Accreditatie voor deze cursus staat in aanvraag.

Aanmelden
Wil jij in twee dagen de belangrijkste basiskennis en –vaardigheden behandelen? Er zijn 30 plekken per dag beschikbaar, dus meld je snel aan. 

Het is mogelijk modulair / per dagdeel in te schrijven. De kosten voor één dagdeel bedragen € 50,-. Geef in je aanmeldingsmail dan duidelijk aan welk dagdeel je wilt volgen en op welke data.  

Aanmelden vanuit shared care centra
Stuur een aanmeldingsmail naar academy@prinsesmaximacentrum.nl o.v.v. "Basiskennis en -vaardigheden kinderoncologie". Vermeld in je mail:

  • De gewenste data (eerste en tweede voorkeur)
  • Naam
  • Functie
  • Telefoonnummer
  • Ziekenhuis

De Prinses Máxima Academy stuurt je zo spoedig mogelijk het definitieve programma en informatie over de voorbereidingsopdracht. 

Contact
Neem voor vragen contact op de Prinses Máxima Academy:
M: academy@prinsesmaximacentrum.nl 
T: 06-25710167