Programma Bij- en nascholing 'Professional in de kinderoncologie' in 2020


Bij- en nascholing 'Professional in de kinderoncologie'
Een professional in de kinderoncologie beschikt over actuele kennis van kinderoncologische aandoeningen. Tijdens de bij- en nascholing ‘Professional in de kinderoncologie’ worden de meest recente medische en verpleegkundige ontwikkelingen behandeld en komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: hemato-oncologie, solide tumoren, hersentumoren en palliatieve- en ondersteunende zorg aan kinderen met een oncologische aandoening. We verwachten een diverse groep van ongeveer 40 deelnemers met verschillen in functies en ervaring, waardoor iedereen van elkaar kan leren.

Doelgroepen
Deze bij- en nascholing is zeer geschikt voor Kinderoncologie verpleegkundigen (eens in 5 jaar verplicht), Verpleegkundig specialisten, Kinderverpleegkundigen die werken met kinderen met kanker, Paramedici, A(N)IOS kindergeneeskunde, Researchverpleegkundigen, Datamanagers, Trialmanagers en Researchers (promovendi en postdocs).

Najaar 2020:
      - maandag 26 oktober & dinsdag 27 oktober 2020
      - maandag 2 november & dinsdag 3 november 2020
      - maandag 9 november & dinsdag 10 november 2020

Locatie
De 6-daagse Bij- en nascholingen vinden plaats in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht.

Kosten
De kosten voor de 6-daagse training bedragen € 495,- per deelnemer inclusief lunches exclusief lesmateriaal ( leerboek Kinderoncologie – uitgeverij Tijdstroom € 85,- ).

Aanmelden
Op dit moment is het mogelijk om in te schrijven voor deze scholing in 2020 via deze LINK.
Voor vragen kunt u contact opnemen met academy@prinsesmaximacentrum.nl.