Bij- en nascholing ‘Professional in de kinderoncologie’

6 september 2023

De verpleegkundige in de kinderoncologie beschikt over actuele kennis van kinderoncologische aandoeningen. Tijdens de 4-daagse interactieve Bij- en nascholing ‘Professional in de kinderoncologie’ worden de meest recente medische en verpleegkundige ontwikkelingen behandeld.

Na 8 jaar is op basis van de evaluaties het programma aangepast, zodat het beter aansluit op de huidige ontwikkelingen.

Programma

In bijgevoegde flyer vind je het programma. Hier kunnen nog wijzigingen in doorgevoerd worden i.v.m. beschikbaarheid van de docenten.

Accreditatie voor deze scholing wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.

Doelgroep

Deze bij- en nascholing is zeer geschikt voor Kinderoncologie verpleegkundigen (eens in 5 jaar verplicht) en Kinderverpleegkundigen die werken met kinderen met kanker.

Data

  • Dinsdag 16 januari & woensdag 17 januari 2024
  • Donderdag 25 januari & vrijdag 26 januari 2024

Locatie

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, Heidelberglaan 25, Utrecht

Kosten

De kosten voor de 4-daagse training bedragen € 400,- per deelnemer inclusief lunches / exclusief lesmateriaal. Het lesmateriaal bestaat uit het leerboek Kinderoncologie – uitgeverijTijdstroom € 99,95. Dit leerboek moet je zelf aanschaffen.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link.

Indien je niet in het Prinses Máxima Centrum of in één van de Shared Care ziekenhuizen werkt, registreer je dan eerst in het LeerPortaal en klik daarna op de link hierboven.

Heb je nog andere vragen? Stuur dan een mailtje naar academy@prinsesmaximacentrum.nl

Graag tot ziens bij de Bij- en nascholing ‘Professional in de Kinderoncologie’.

Over SKION

De Stichting Kinderoncologie Nederland (SKION) is een onafhankelijke stichting met als taak het bewaken van de kwaliteit van zorg in de kinderoncologie. Dat doen we o.a. door richtlijnen op te stellen en te evalueren en door professionals in de kinderoncologie te ondersteunen met heldere informatie en een breed netwerk.