SKION & Shared Care dagen 2023

  • 23-24 november, 2023
  • Lange Smeestraat 40, Utrecht (Bartholomeus Gasthuis)

Een ontmoeting van nieuwsgierige professionals in de kinderoncologie

‘Nieuwsgierigheid brengt je waar je met weten nooit komt’. Kom daarom naar de eerste editie van de SKION & Shared Care dagen op donderdag 23 & vrijdag 24 november 2023 in het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht.

Twee dagen gewijd aan het verkennen van nieuwe ideeën, het verdiepen van je kennis en het ontmoeten van gelijkgestemde professionals die graag hun horizon willen verbreden. Dat is precies wat de SKION & Shared Care dagen te bieden hebben!

 

Wat kun je verwachten? Een gevarieerd programma met updates over behandelingen, diverse workshops (bijv. over integrative medicine, best practices uit de shared care), de gerenommeerd gastspreker prof. dr. Gabe Sonke én… we gaan verrassend openen & afsluiten. Met natuurlijk onze traditionele SKION & Shared Care borrel na afloop.

Check de event website voor alle updates!

 

Ben je al nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan via deze link.

 

We zien er naar uit je te ontmoeten!

SKION & Shared Care dagen 2023

Accreditatie voor de SKION & Shared Care dagen is aangevraagd

Over SKION

De Stichting Kinderoncologie Nederland (SKION) is een onafhankelijke stichting met als taak het bewaken van de kwaliteit van zorg in de kinderoncologie. Dat doen we o.a. door richtlijnen op te stellen en te evalueren en door professionals in de kinderoncologie te ondersteunen met heldere informatie en een breed netwerk.