Nieuw SKION startportaal op iMáxima / Zenya

12 januari 2022

Deze week is het SKION startportaal online gekomen op iMáxima / Zenya (het documentbeheersysteem dat in het Prinses Máxima Centrum gebruikt wordt).

Dit startportaal is toegankelijk voor alle professionals binnen de kinderoncologie. Je krijgt toegang tot de documenten zonder in te loggen. Je vindt hier o.a. het SKION-beleid (SKION-formats en procedures) en goedgekeurde SKION-behandelrichtlijnen.

De inhoud is nog in opbouw. We zijn hard aan het werk om de documenten te (her)schrijven, verzamelen en publiceren. Mocht je tips of vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. Je kan contact met ons opnemen via info@skion.nl

Heb je een account op iMáxima? Dan kan je het SKION startportaal eenvoudig als favoriet aanduiden. Hoe doe je dat? Klik aan de rechterkant van het scherm op jouw initialen (1), klik vervolgens op ‘mijn instellingen’ (2) en selecteer ‘SKION’ als startpagina (3). Iedere keer dat je nu iMáxima opent, kom je automatisch op het SKION portaal.

Over SKION

De Stichting Kinderoncologie Nederland (SKION) is een onafhankelijke stichting met als taak het bewaken van de kwaliteit van zorg in de kinderoncologie. Dat doen we o.a. door richtlijnen op te stellen en te evalueren en door professionals in de kinderoncologie te ondersteunen met heldere informatie en een breed netwerk.