Save the date: SKION & Shared Care dagen 2024!

6 mei 2024

Stap in de wereld van kennis en verbinding tijdens onze SKION & Shared Care dagen 2024! Met dit jaar ons centrale thema: balanceren. Noteer donderdag 28 en vrijdag 29 november 2024 in je agenda en bereid je voor op een boeiend programma vol inspiratie, interactie en nieuwe inzichten. Mis het niet!

Save the date: SKION & Shared Care dagen 2024!

Balanceren

Tijdens de 2e editie van de SKION & Shared Care dagen 2024 staan wij dit jaar stil bij het thema “balanceren”.

 

Balanceren; waar denk je aan? De uitdagingen en dilemma’s waar zorgprofessionals mee worden geconfronteerd in de dagelijkse praktijk – de complexiteit van besluitvorming – de balans zoeken tussen werk en privé.

 

Reken op een gevarieerd programma met een goede balans tussen informatief en interactief. Met verschillende sprekers vanuit SKION, Shared Care centra, het Prinses Máxima Centrum en de Thuiszorg, updates over de huidige behandelingen (studies en richtlijnen), een uitgebreid aanbod van workshops en een inspirerende lezing door een gastspreker.

 

Het programma wordt afgesloten met de première van een unieke theatervoorstelling, uitgevoerd door onze eigen collega’s in samenwerking met theatergroep BINT en natuurlijk gevolgd door onze traditionele SKION & Shared Care borrel.

 

Noteer alvast de datum. Het officiële programma volgt snel!

 

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Over SKION

De Stichting Kinderoncologie Nederland (SKION) is een onafhankelijke stichting met als taak het bewaken van de kwaliteit van zorg in de kinderoncologie. Dat doen we o.a. door richtlijnen op te stellen en te evalueren en door professionals in de kinderoncologie te ondersteunen met heldere informatie en een breed netwerk.